Cilt Lekelerine Doğal Maskeler


Cilt Lekelerine Doğal Çözümler

Elma Sirkesiyle Cilt Lekelerinden Kurtulun
Bir su bardağı elma sirkesi ile bir su bardağı suyu kaynatarak yüzünüze buhar banyosu yapın. Üç günde bir, aynı miktarda su ve elma sirkesini karıştırarak cildinizi ve yüzünüzü bu suyla silin.

Kayına Aacıyla Cilt Lekelerinden Kurtulun
Kayın Ağacının kabukları kaynatılarak elde edilen suyuyla cildinizi ve yüzünüzü silin. Cilt lekelerinin ve çiller in yok olduğunu kılların temizlendiğini göreceksiniz.

Anason Tohumuyla Cilt Lekelerine Son
Bir kahve fincanı anason tohumu bir kaba koyularak üstü kapanana kadar su ilave edilir ve kaynatılır. Süzülerek suyu alınır, elde edilen anason suyu soğutularak cilde masaj yapılarak silinir. Anason suyuyla her gün yapılan masajlar sonunda cilt lekelerinin kaybolduğunu ve cildin canlılık kazandığını göreceksiniz

Arpa Unu Cilt Lekelerini Yok ediyor
Öncelikle arpa ununu hamur haline getirin. Hazırlanan hamur yüze maske şeklinde sürülerek iki saat bekletilir ve ılık suyla yıkanarak durulanır. Haftada bir defa uygulanması halinde lekelerinin yok olduğunu göreceksiniz

Aşk Otu Cilt Lekelerini Yok Eder
Aşk otunun kökünü kaynatarak elde ettiğiz suyla lekeli cildinizi cildinizdeki lekelerin yok olduğunu göreceksiniz.

Mısır Unu Maskesi
Bir çorba kaşığı mısır unu, bir çorba kaşığı ıslatılmış kil, bir çorba kaşığı el kremi ve bir çorba kaşığı suyu karıştırarak krem kıvamına getirin ve cildinize sürün. Maskeyi cildinizde beş dakika beklettikten sonra ovarak peeling yapın. Ilık suyla yıkayarak durulayın.

Cildinizdeki ve yüzünüzdeki ölü hücrelerin temizlendiği ve porselen gibi pürüzsüz ve lekesiz olduğunu göreceksiniz.  

Popüler Yayınlar